Hi wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik zou mij even kort voorstellen ik ben Thura, 23 jaar oud en woonachtig samen met mijn vriend in Zutphen. Ik studeer naast dat ik fulltime bezig ben met bruiloften en videografie, televisiewetenschappen aan de universiteit van Utrecht. In de winterperiode ben ik veel op de weg te vinden want dan ben ik ook nog werkzaam als privé chauffeur.

Mijn passie voor videografie begon al op jonge leeftijd, toen ik 6 was maakte ik mijn eerste zelfgetekende animatiefilm en vanuit daar is mijn liefde voor film begonnen. Sinds dat ik 18 ben ben ik begonnen met TVMpromo en daarbij ook gelijk mijn eerste bruiloften, inmiddels na 5 jaar ontzettend veel mooie bruiloften mogen vastleggen en wat vind ik dat leuk!

Ik werk op een rustige manier, maar houd ook van humor en probeer jullie altijd op jullie gemak te stellen. Voor mij is niks te gek en zijn jullie het belangrijkst. Ik probeer altijd het allermooiste van jullie dag vast te leggen en kijk daarbij altijd met een schuin naar de emoties van vrienden, familie en naasten. Daarnaast kijk ik op jullie dag ook naar andere dingen, denk aan jurk recht leggen, helpen met aankleden, iets tillen? even wat vasthouden, extra ballonnen blazen? allemaal geen probleem, ik help jullie graag:) Een belangrijk onderdeel van mijn werk is audio. Je ontvangt bij mij altijd een lange film met audio met daarin volledige speeches en geloftes en ook de volledige opname van de ceremonie met audio krijgen jullie erbij!

Genoeg over mij, ik hoor graag wie jullie zijn:) vrijblijvend kennis maken kan altijd en maak ik samen met jullie een passende prijs.